fbpx

Trainee worden

DataTalent biedt een vliegende start van jouw carrière! We leiden je op, vinden een opdrachtgever waar je gedurende jouw Traineeship met uitdaging en plezier aan de slag kunt gaan en begeleiden je gedurende het hele traject. Gedurende het Traineeship volg je diverse gecertificeerde opleidingen zodat je op de hoogte bent van alle ins en outs binnen vakgebied. 

Het opleidingstraject bestaat uit de HBO- leergang Datagedreven Werken, Applicatiemanagement en diverse vereiste certificeringen. Een belangrijk element is het opdoen van diepgaande vakkennis rond Datagedreven Werken binnen de overheid, functionele kennis van processen, systemen en architecturen en uiteraard verandermanagementmethodieken.

 Gedurende het gehele traject wordt doorlopend aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en coaching, carrièreplanning en competentie ontwikkeling. 

Talent voor Talent

DataTalent is een jonge en dynamische organisatie gebaseerd op kennis en ervaring binnen het vakgebied Datagedreven Werken.

DataTalent creëert voor Trainees en medewerkers een inspirerende werkomgeving, waarbinnen veel ruimte is voor kennis, ontwikkeling, persoonlijke groei en nieuwe initiatieven.

“Van nature ben ik analytisch en onderzoekend ingesteld. Ik hou ervan om de vertaalslag te maken van kwantitatieve gegevens naar inzichten die voor iedereen begrijpelijk zijn, het liefst als dit betrekking heeft op maatschappelijke vraagstukken. Tijdens mijn studie heb ik al veel gewerkt met data, deze kennis pas ik nu toe binnen mijn Traineeship op de afdeling Sociaal Domein van de gemeente Dronten!”

Geert van Bemmelen

Trainee Datagedreven Werken bij de gemeente Dronten